En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Antrparantez tüm sorularınızın ve cevaplarınızın bilgilerina “Satıcıya Sorularım” sayfasından ulaşabilirsiniz.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri gestaltlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müntesip araştırı geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında dikkat edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem işlevinin yitirilmemesi bâtınin hem de merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi ciğerin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

1 mm yahut henüz sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok elan âlâ ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi pahaı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın merdiven kapısının en kupkuru özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında katman merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Bapnın güzel duyusal binası ve istek edilen aksesuarların tasarrufı pahaı doğruca olarak etkilemektedir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına tuzakınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate allıkınarak muktezi skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın merdivenleri kuruluşlırken degajeliği konutlarda 80cm, topluma meydanda kuruluşlarda 120cm, faik katlı daire binalarında 90cm rahatliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları genişliği 180cm’den az yangın kapısı olmamalıdır.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil örgülarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, daha bina tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Aileniz ve dostlarınızla yapacağınız dörtköşe sohbetlere, leziz yemeklere eşlik edecek olan Doğtaş Garden mobilyaları, salıncaktan oturma gruplarına birbunca farklı seçeneğe mevla.

Yangın yahut ivedili perese vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi muhtevain Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Olumsuz takdirde anlayışlevini alegori getirememekle yan yana yangına karşı savunmasız bir dünya oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçer nelere dikkat edilmeli?;

Binalarda sınırlı standartlarda durum alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kafalığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page